Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
owens57stiles:   Followers: 0 ; Following: 0


Atlant Gel No Longer a Mystery


Dieta corectă trebuie să includă produse care îmbunătățesc sănătatea și previne bolile. Statisticile arată că, în CSI până la cincizeci de ani de trai din aproximativ 62-63 la suta din barbati. În șaizeci de ani granița trece doar 71 la suta dintre barbatii care and attention au supraviețuit. Medicina indica faptul ca creștere a mortalității în rândul bărbaților a fost observată în intervalul de la patruzeci și cinci la șaizeci de ani. Acest lucru nu este numai din cauza atitudinii indiferentă față de propria sănătate în rândul tinerilor, dar și pentru că ei nu acorde atenție la deteriorarea după cincizeci de ani.
Totodată, una dintre trăsăturile fundamentale ale bărbaților este spiritul lor de sacrificiu, atât la serviciu, cât și la nivelul familiei, al comunității și, în cazul multora dintre ei, la nivel național. Prin urmare, Ziua internațională a bărbaților reprezintă ocazie foarte bună pentru a le arăta cât de mult sunt apreciați. Această zi este marcată prin activități cât se poate de variate, de la seminarii publice, conferințe, la festivaluri, activități școlare, programe speciale la radio și la televiziune, slujbe religioase etc. Orice organizație este binevenită să găzduiască propriul eveniment în cinstea acestei zile, notează Agerpres.
Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine visit these guys de urmat. Este ocazie pentru an evidenția discriminarea față de bărbați și băieți și pentru a sărbători realizările și contribuțiile lor, în special contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și grija de copii.
Un stil de viaţă neadecvat, dar şi schimbările hormonale specifice înaintării în vârstă pot pune în pericol sănătatea bărbaţilor. Comparativ cu femeile, aceştia au tendinţa să neglijeze atenţia ce trebuie acordată menţinerii unei sănătăţi corespunzătoare şi să investească mai puţin în tratamentele de îngrijire personală, toate acestea ducând la speranţa de viaţă a bărbaţilor cu 7 ori mai mică faţă de cea a femeilor.
Potrivit site-ului care and attention organizează evenimentul, tema gratie anul 2017 este „Sărbătorim bărbații și băieții”. Sănătatea bărbaților este mai rea decât a femeilor în aproape toate părțile lumii. Datele recente ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) arată că, la nivel global, speranța de viață masculină la naștere în 2015 a fost de 69 de ani, iar pentru femei - de 74 de ani. Femeile la nivel mondial trăiesc cu 5 ani mai mult decât bărbații. Peste 95% din cazurile de decese la locul de muncă implică bărbați.Mituri Despre Sănătatea Bărbaților BARBATI.MD

Post by owens57stiles (2018-01-19 13:41)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2018 - postbit.com